shopify analytics tool

K!Mgrafie fotografie                                       

                                                    

 People

Wil je een bijzondere fotoshoot, een foto anders dan anders...misschien zelfs wel zo dat het een waar kunstobject wordt. Graag ga ik deze uitdaging aan. Ik wil het net anders doen, een wow huh factor creëren. Zodat je trots kunt zijn en niet schroomt om een foto van jezelf levensgroot aan de muur te hangen, zichtbaar voor iedereen. Ik nodig je niet uit om fotomodel te zijn maar wel jezelf. Dit probeer ik tijdens de shoot te vinden en vast te leggen. Neem eigen ideeën mee, maak het jouw project...i am just the messenger. 

Het tarief bedraagt € 80,-

Dit houdt in: ongeveer een uur tot anderhalf uur fotoshoot, foto's bewerkt en digitaal aangeleverd (aantal foto's kan variëren).

K!M Art bedrijven

Art fotografie...hier hou ik van. Alles is mooi, alles is interessant...het is net hoe je er naar kijkt of hoe het wordt aangeboden. Zelfs van industriële materialen is een kunstzinnig beeld te maken wat aan de muur kan worden gehangen en hoofden laat omdraaien. Geef uw bedrijf een uitstraling met de producten die worden gebruikt of geproduceerd op een kunstzinnige wijze. Wees trots op uw bedrijf en laat dat zien. Een spoelkraan op canvas, een fustkoppeling op plexiglas...alles kan. Graag maak ik een afspraak om met u te bespreken welke uitstraling u zou wensen en hoe ik u hierin kan helpen of zoek in mijn bestaand werk voor kunst aan uw muur!

K!M Arts

Kunst aan de muur, kleur aan de muur, objecten aan de muur...sfeer in kamer.

Mede sfeerbepalend is wat aan de muur hangt. Vaak is het een moeilijke keuze. Kiezen is lastig en daarom hou ik het aanbod wat ik in huis heb beperkt maar op aanvraag ga ik ook graag aan de slag. Momenteel ben ik bezig een collectie te maken voor K!M Arts. Hieruit zijn de foto's als art te bestellen, dat wil zeggen op groot formaat en op bijvoorbeeld plexiglas. Denk bijvoorbeeld aan zwart/wit, kleur, food, non food en architectuur. Afbeeldingen waarvan ik denk dat dat een mooie foto is, wat een gevoel geeft of juist vragen oproept. Deze zullen los te bestellen zijn met de formaten die ik zelf aangeef maar voor een afwijkend formaat zijn er zeker ook mogelijkheden. Geef dit vooral aan dan ga ik graag hierover in gesprek.